TTM

Discussion in 'Ruang Curhat' started by leo_kambing, 18 June 2017.

Silakan gabung jadi member agar bisa posting
  1. leo_kambing

    leo_kambing Member

    Definition of TTM? Teman tapi mesra. Can someone elaborate? Bukan pacaran tapi kayak pacaran, hmmm what is that?
     
  2. I want describe it Ok . TTM (teman tapi mesra ) Such As 2 someone likes n love each other ,but they cant together because they can crush ,Or they still ashamed speech That they like Her/him and known pendekatan.
     
  3. leo_kambing

    leo_kambing Member

    Apa maksud anda dengan ashamed speech? So you mean, they like and love each other but couldn't be together because of crush? Saya sedikit enggak faham dengan explanation anda. If they like each other, mereka harusnya bersama instead of crushing all the way. It's a waste of time.

    Nevertheless, thank you for your answer.
     
  4. blackspot

    blackspot Member

    kedua nya pada gk mau jalin hubungan (pacaran), karena takut ngecewain satu sama lain .. :/ it can be happen
    gak mau kalo nanti kalo putus jadi nya musuhan ? bisa juga . . . atau emang harus ada yang di selesaikan , such as fokus kuliah atau karir ?

    ujung ujungnya sih tergantung dari karakter masing masing hehe :D
     

Share This Page